Welkom bij de Positief met pubers oudertraining

Supertof dat jij mee doet!   

Deze training is speciaal ontwikkeld voor jou, zodat ook jij die opvoeder wordt die je graag wilt zijn. Jij hebt nu de stap gemaakt om bewust te worden van jouw eigen handelen ten opzichte van je puber. 

Je gaat de komende weken alles leren over hoe jij die ouder kan ZIJN voor je puber en stappen maken in die richting. Zodat jij met meer vertrouwen gaat opvoeden.  Ik heb super veel zin in, ik hoop jij ook!     

Voordat je begint is het belangrijk om even de volgende stappen te doorlopen:

Stap 1: Wordt gratis lid van de Positief met pubers community. Een besloten Facebookgroep door hier (link naar fb pagina) te klikken en in te loggen op Facebook indien nodig.    

BELANGRIJK: Voordat jij je gaat aanmelden bij de Facebook groep via bovenstaande link, moet je eerst deze mail beantwoorden en het formulier onderaan de mail invullen. Hier vul je jouw naam en e-mailadres in waarmee je deze training hebt gekocht én jouw Facebook naam. Zo hebben wij direct alle gegevens van jou compleet en kunnen wij je zo snel mogelijk toe laten tot de Facebook groep. 

LET OP: Wij kunnen jou niet toelaten tot de Facebookgroep wanneer jij NIET jouw Facebook naam hebt doorgegeven. Doe dit dus eerst VOORDAT jij je aanmeld voor de Facebookgroep.    

Als je inhoudelijke vragen hebt over de training of problemen hebt met het inloggen en/of tegen andere technische vragen aanloopt, dan je deze stellen door een mailtje te sturen naar info@conduct10.nl

Mijn team en ik bekijken, op doordeweekse dagen, regelmatig deze mail en zijn er daar voor jullie om alle vragen te beantwoorden.

Ik vind het SUPER leuk dat je mee doet en ik kijk er naar uit om alles over je succes te horen de besloten Facebook groep! 
Lieve groet,
Janneke